Eerste Avond 

5 September

Kennismaking en introductie Tonpraot Akkudemie.

Hoe vind ik een typetje. Waar denk je aan bij dat typetje. Wat zit er nog meer in dat typetje. Hoe kijken andere tegen jouw typetje aan. Dat alles onder de bezielende leiding van Lennart de Graaf

Tweede Avond 

19 september


 

Het schrijven van teksten en welke vorm.  Hoe kom ik aan mijn tekst. Wat zijn jouw grenzen. hoeveel tekst moet ik hebben. Goochelen met woorden. Deze avond staat onder begeleiding van  Peter van der Maas


Derde Avond

3 oktober Loskomen en werken met je typetje. Jij speelt niet het typetje maar je bent het typetje. Dit is een erg leuke en fysieke avond.

Deze avond staat onder begeleiding van Jan van der Els

Vierde Avond

10 oktober

Karin Dirkx gaat aan de gang met mensen die serieus de ton in  willen gaan. Tekstbeleving, het overbrengen van je tekst. Ervoor zorgen dat je het publiek pakt en de spanningsboog vasthoudt. Dat zijn de ingrediënten van deze avond.

Finale Avond

24 oktober


De laatste avond en dan gaan we voor de vuurdoop.  Eenieder die wil kan de Ton in en voor publiek spelen.  We gaan er niet vanuit dat je Buut volledig is. Soms heb je maar 3 minuten tekst dit is echt geen probleem. Er komen die avond ook ervarings- deskundige die feedback geven op dat wat je laat zien in de Ton.  Voor deze avond is  ook nog een gastspreker uitgenodigd.

Uiteraard is hier publiek welkom.

Tonpraat Café 26 januari 2018

Tonpraatcafe is een kroegavond met drie of vier tonpraters uit de regio. Hier kan u kennismaken met het tonpraten en de tonpraatakkudemie. Als u ook zelf eens in die ton wil gaan staan is dit een mogelijkheid..

tot 26 januari 2018